duminică, 14 iunie 2009

Un pas mai departe...

Traiesti momentul. Traiesti viata. Si asa mai din una mai din alta te mai indragostesti din cand in cand. Feeling-ul ala de inceput, ceva aparte. Fluturasi, lumea la picioarele tale, nu dormi si mai dai o fuga in miez de noapte ca sa o vezi sau sa faceti un drum impreuna. Chestie misto. Dar e oare indeajuns? Cand se transforma totul din flacara aia de inceput in modul in care iti doresti sa traiesti tot restul vietii sau ma rog o buna parte din ea de acum inainte? Pentru ca nu e asa si acum sa fim cinstiti ... te mai plictisesti din cand in cand ... :)


In momentul in care iti confirma mereu si mereu ca asa e bine, in momentul in care si cand da jos cu tine, in momentele in care te dispera efectiv ... in momentele in care te sacrifici pe tine ca sa ii fie ei bine, in momentele in care stai jos si nu-ti poti misca picioarele si mainile si singurul tau gand e ... ea.


Ahhhmm... da. Ea, te face sa traiesti. Ea, este si devine in fiecare zi mai frumoasa. Ea, iti ofera momentele de nebunie de care ai atata nevoie si in acelasi timp te lasa atat de liber sa faci ce vrei ... Ea iti ofera visele si departariile. Si nu inseala. E cinstita cu tine. O tratezi bine primesti bine inapoi. Esti magar ... s-ar putea sa ajungi in ambulanta.


Oai, da. Nu stii si nu poti sa simti nimic pentru motor pana in secunda in care o scoti acolo unde stie ea cel mai bine sa fie asa cum trebuie. Pe sosea. Sa te bata vantul, sa te arda soarele, sa manance soseaua. Atunci intre fier si om se creaza ceva. Se invata unul pe altul. Se leaga impreuna si asa ajung departe.


E frumos. E mult prea frumos, ce se intampla si ce traiesti si cum te simti si ce poti sa faci ca sa fie cuprins in cuvinte. Si mai ales de cineva ca mine care scrie doar pentru a "downloada" niste feeling-uri. Cum a fost de exemplu acest weekend. O sosea nebunie, cald, vant, miros de vara combinat cu umezela care se simtea inca de la ploile de saptamana trecuta. "Nebunie"... dar o nebunie frumoasa. Sunt cateva cuvinte pentru cateva zile si nici poze nu am prea multe ... dar ... e ceva.


Draga mea, moto ... fie ca toate drumurile noastre sa fie cel putin la fel de frumoase ca cele din weekendul asta si sa termine la fel de bine. Cu un zambet tampit pe fata mea, cu tine la garaj, cu amintiri proaspete si poze ... ce mai stanga dreapta ... ma simt in al noulea cer. Ai zice "obosit" :) ... and happy! Azi m-am indragostit din nou!


Un comentariu:

Anonim spunea...

"Sunt o motocicleta parcata sub stele.
dimineata or sa ma-ncalece iar, or sa-mi suceasca ghidonul, or sa ma ambreieze
si iar pe asfaltul multicolor, printre dealurile roscovane, printre muntii albastri
prin depresiunile strabatute de rauri
peste pasajele de cale ferata, prin orase de provincie cristaline
ruland impotriva vantului prin stropii de ploaie si gazul de esapament, mancand kilometrii.
asta o insemna sa faci dragoste?
oricum, asta e consolarea mea, e meseria mea, e dragostea mea.
pentru asta merita sa fii singur."
M.Cartarescu